En take away baseret burgerbar, med få siddepladser. Sparsommelig indrettet, men stadig med en hyggelig og indbydende stemning.

Anmeldelse af Rumbles Helsingør

Saftige og på Rumbles

Adresse:
Stjernegade 9C, 3000
Tlf. 71 74 71 36
Hjemmeside: https://rumbles.dk/

Koncept:

Franchise brugerkæde beliggende i Helsingør, Valby og Sydhavnen.

Beskrivelse:

En take away baseret burgerbar, med få siddepladser. Sparsommelig indrettet, men stadig med en hyggelig og indbydende stemning.

Menukortet er let at overskue, med et lille udvalg af burgere, som kan købes single eller som menu, med pomfritter og enten sodavand eller milkeshake, lavet på Hansen Is. Burgeren er af høj kvalitet og af gode råvare. De forskellige kombinationer af surt, sødt og stærkt, er nøje afbalanceret, og burgeren er hverken for tør eller feddet. Pomfritterne er stegt sprøde og gyldne, og serveres samme  med burgeren i en lille kurv.

Jeg må sige at Rumbles er den bedste burger jeg til dato har smagt.

Stedet bærer præg af at man hovedsagligt lever af take a way kunder, men det glemmer man nu hurtigt, når man sætter tænderne i sin burger.

Prisklasse: Moderate
Bedømmelse: ♥♥♥♥ 4 ud af 5

God kvalitet og fantastisk smag, en  anelse rodet menu tavle og ikke særlig handicap venlige møbler.

Andre opskrifter

2 Comments

    1. Med en så god kvalitet af jeres burgere fortjener i en anmeldelse. Nok er min blog ny, men antallet af følgere stiger stille og roligt, så mit budskab om jer er hermed givet videre til mine følgere. De varmeste anbefalinger her fra.
      Mvh Linda #lindas_laekkerier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *