Strejf, er for mig - en restaurant i særklasse med fisk i centrum.Lækkert menukort med hovedvægt på frisk fisk og skaldyr.  En restaurant der er gastromomisk eksperimenterende,

Anmeldesle af resturant Strejf Helsingør

Strejf i Helsingør, er for mig – en restaurant i særklasse.

Adresse:
Strejf Restaurant og Bar
Stationspladsen 3,
restaurant-strejf.dk

Koncept:

Restaurant med fisk i centrum.

Lækkert menukort med hovedvægt på frisk fisk og skaldyr.  En restaurant der er gastromomisk eksperimenterende, og med kvaliteten i fokus.

Beskrivelse:

Strejf er en restaurant som emmer af kvalitet, og  gastronomisk kreativitet. Deres drinkskort er ikke som alle andres, og man bliver nysgerrig allerede ved første øjekast.

Strejf opererer med drinkskort, snackkort, menukort og vinkort, hvor alle kort pirrer din nysgerrighed. Du vil få svært ved at vælge mellen de forskellige retter, og er du til fisk, er dette den helt rette restaurant at besøge. Er du derimod ikke rigtig til kød fra havet, kan du også finde bøf og steg på menukortet.

Restauranten tilbyder måndens menu, der består at enten 3 eller 4 retter, som alle er fint sammensat og tilpasset mængde.

Det er tydeligt at kokken bag den lækre mad, har en kæmpe passion for sit håndværk. Der bliver eksperimenteret med konsistens, udtryk og smag, som pirrer din sanser – og bidrager til helhedsoplevelsen af maden. Stenbidderrogn med unika fløde, æbler som ikke er æbler, men smager af æbler, “jord” som ikke er jord, men frysetørret chokolade, og meget mere. Kærligheden til maden og ikke mindst kreativiteten i udførelsen, skinner tydeligt igennem på Strejf.

Vinmenuen er STOR, og der er vine i et hvert prisleje. Så uanset om du er til fransk, australsk, italiensk eller afrikanske vine, så finder du helt sikker noget der vil falde i din smag.

Strejf er en hyggelig og velindrettet restaurant – med åben pejs, flygel, og bløde sofaer. Her kan du nyde en forførende drink før eller efter din middag.

Bedømmelse: ♥♥♥♥♥ 5 ud af 5 hjerter 

Strejf er helt sikker i en liga for sig selv – og dejligt at se, en restaurant som tør satse på konsekvent på fisk.

Strejf får mine varmest anbefalinger.

Tak for god mad og fantastisk god service, jeg kommer helt sikkert igen.

[envira-gallery id=”1651″]

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *