Lav din egen surdej
At lave sin egen surdej er som at få et kæledyr – den skal fodres og have opmærksomhed hver dag
Aftensmad er måltidet der samler familien, hvad end det er på en ganske almindelig hverdag eller når der er fest og farver.
Uanset om jeg blot skal lave mad til mig selv, eller hele den pukkelrykkede kommer til spisning, elsker jeg at stå i køkkenet. Men det er da ingen hemmelighed, at jeg lige så vel elsker at blive inviteret ud. Det salte køkken er klart min favorit – hvilket min hjemmesiden nok også bærer præg af.
At lave sin egen surdej er som at få et kæledyr – den skal fodres og have opmærksomhed hver dag
Nem og sund one pot pasta med kikærter – helt uden kød
Med svinekæber i portvin får du en velsmagende simreret som passer perfekt til en kold efterår eller vinter dag.
Beef Wellington er perfekt som gæstemad. Det overrasker de fleste gæster, da mange tror det er svært at lave. Så hvis du har mod på det vil jeg vise dig, hvor nemt det egenlig er.
Mangler du lige det sidste til dit tapasbord – så lav dadler med bacon.
Rygende varm kantarelsuppe i den kolde vintertid
Bønne Fad med feta – en perfekt vegetarret
Cremet kantareller på brød – så behøver du intet andet.
Hvem elsker ikke sprøde pomfritter.
Melonsalat med bacon og rucola, er en skøn sommersalat som passe utroligt godt til de hyggelige grillaftner i haven.