Svinekæber i portvin
Med svinekæber i portvin får du en velsmagende simreret som passer perfekt til en kold efterår eller vinter dag.
Alle mine opskrifter på kødretter
Med svinekæber i portvin får du en velsmagende simreret som passer perfekt til en kold efterår eller vinter dag.
Beef Wellington er perfekt som gæstemad. Det overrasker de fleste gæster, da mange tror det er svært at lave. Så hvis du har mod på det vil jeg vise dig, hvor nemt det egenlig er.
Pirogger til madpakke – en skøn lille overraskelse.
Hjemmelavet forårsruller med oksekød og grønt er en af de opskrifter, som når du har prøvet at lave det selv, er der ingen vej tilbage
Vildt ragout med krondyr er en skøn solid vinter ret.
Alt mad i stegeso er godt – langtidsstegt culotte er ingen undtagelse
En wok med sprøde grøntsager, nudler og ingefærmarineret oksekød
Pimp din svinemørbrad med bacon, pesto og ost
90’erne har ringet og i aften skal der serveres farsfyldt peberfrugt med tzatziki !!
Indbagte koteletter med pikant ost – er små pakker med massere af smag