Cremet jordskokkesuppe med trøffel
Cremet jordskokkesuppe med trøffel. Winter is coming – og så er det frem med suppegryden.
Her har jeg samlet alle mine opskrifter. Jeg håber du vil gå på opdagelse i dem, og finde inspirationen til selv at gå i køkkenet. Mange af dem er ikke særlig svære at gå til :-)
Cremet jordskokkesuppe med trøffel. Winter is coming – og så er det frem med suppegryden.
“Fræk” Rosenkål er en af de grønsager som skiller vandene, og sikkert fordi mange har fået dem i en skamkogt udgave.
Bulgur salat går til alt, og du kan komme præcis det i som du vil, så kan du ikke lide mit bud, så brug den som inspiration til din helt egen udgave.
Beefsalat. Har du en rest fra gårsdagens culottesteg tilbage, så fortvivl ikke. Du behøver ikke lave den om til en kedelig omgang biksemad
Spicy spidskålssalat med bid og god tyggeværdi. Her får dine smagsløg og kæbemuskler lov til at arbejde lidt.
Der er så utroligt mange holdninger til hvad der skal i en Chili Con Carne, men for mig er det ikke en rigtig Chili Con Carne, hvis der ikke kommer både, chokolade, øl og bønner i.
Denne trøffel-pastasauce smager af så meget, at du ikke har behov for kød til din pasta, og nej, det er ikke et helse flip hvor vi nu ikke skal spise kød mere, men blot en virkelig smagfuld pastasovs
Wok er en taknemmelig ret, du kan komme præcis de grønsager og kød i som du kan lide, og bruge de mængder du finder passende. Her er mit bud:
Forførende god crumble Æblesæsonen åbner op for en masse lækkerier, blandt andet Æblecrumble med havregryn og kanel. En super hurtig dessert, som kan laves i forvejen, så den blot skal sættes i ovnen når dine kaffegæsten er på trapperne.
Blomkål – nogen elsker den, andre elsker at hade den. Her har vi en blomkålspizza, der vil få selv den mest hardcore blomkåls-hader i knæ.