Lav din egen surdej
At lave sin egen surdej er som at få et kæledyr – den skal fodres og have opmærksomhed hver dag
At lave sin egen surdej er som at få et kæledyr – den skal fodres og have opmærksomhed hver dag
Lækre gammeldags fastelavnsboller – med remonce eller vaniljecreme. “Boller op og boller ned og boller i min mave…”
Beef Wellington er perfekt som gæstemad. Det overrasker de fleste gæster, da mange tror det er svært at lave. Så hvis du har mod på det vil jeg vise dig, hvor nemt det egenlig er.
Server en smuk Pavlova med softice og bær til dine gæster
En sommer risotto med flamberet skaldyr – kammuslinger og tigerrejer
En flot grøn risotto
Pirogger til madpakke – en skøn lille overraskelse.
Hjemmelavet forårsruller med oksekød og grønt er en af de opskrifter, som når du har prøvet at lave det selv, er der ingen vej tilbage
Timian vafler med laks og rygeostcreme, er en perfekt lille haps til tapas, eller som starter mens dine gæster finder sig til rette.
Vildt ragout med krondyr er en skøn solid vinter ret.