Fræk Rosenkål
“Fræk” Rosenkål er en af de grønsager som skiller vandene, og sikkert fordi mange har fået dem i en skamkogt udgave.
Accessories kan rede en kedelig kjole, og det kan tilbehør også. Mange vil mene, at kødet har hovedrollen i en middag, men for mig er tilbehøret lige så vigtigt, og her får du mine bedste bud.
“Fræk” Rosenkål er en af de grønsager som skiller vandene, og sikkert fordi mange har fået dem i en skamkogt udgave.
Bulgur salat går til alt, og du kan komme præcis det i som du vil, så kan du ikke lide mit bud, så brug den som inspiration til din helt egen udgave.
Beefsalat. Har du en rest fra gårsdagens culottesteg tilbage, så fortvivl ikke. Du behøver ikke lave den om til en kedelig omgang biksemad
Spicy spidskålssalat med bid og god tyggeværdi. Her får dine smagsløg og kæbemuskler lov til at arbejde lidt.
Det lyder måske liiige en tand for helse, men giv det et skud, de er virkelig lækre og går super godt til blomkålspizza.
Denne tomatsauce kom til verden ved et tilfælde. Jeg var i gang med at lave en blomkålspizza, som du også kan finde opskriften på her på hjemmesiden, da jeg kom i tanke om at jeg ikke havde fået handlet ind til min sædvanlige (og vildt kedelige) tomatsauce.