6 skønne efterårsretter
Efteråret er i fuld gang, og nu kommer tiden for simremad og supper.
Her er mit bud på 6 skønne efterårsretter
Efteråret er over os. Solens stråler varmer ikke helt så meget mere, og dagene med regn og blæst bliver flere. Bladene skifter til de smukkeste efterårsfarver, og vi tænder stearinlys og hygge med simremad og supper. Her får du 6 skønne efterårsretter, som vil gøre den kolde tid lidt varmer.
For mig er efteråret også lig med duftene bagværk og supper. Alt sammen mad hvor tid, kærlighed og gode råvare er i fokus.
Efteråret er også højtid for at udnytte naturens gaver, som frugt, kål, svampe, bær og meget mere. Så brug naturen, hvis du har muligheden.
Her får du mine 6 skønne efterårs retter, men der er endnu flere vinter og efterårs retter på bloggen – tag er kig og lad dig inspirere.
Spicy græskarsuppe med sesamkål

Rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos

Ølbraiseret oksespidsbryst med formidabel god sauce

Chili con carne med chokolade, naturligvis

Portvinsfasan med waldorfsalat og hasselbach kartofler

Guddommelig æblekage med valnødder og makroner
