Beefsalat Har du en rest fra gårsdagens culottesteg tilbage, så fortvivl ikke. Du behøver ikke lave den om til en kedelig omgang biksemad
| | | |

Beefsalat

Beefsalat. Har du en rest fra gårsdagens tilbage, så fortvivl ikke. Du behøver ikke lave den om til en kedelig omgang biksemad

Du kan i stedet forvandle den til en lækker beefsalat, med og grøn pesto.

  1. Skyl rucolaen og riv bladene groft over med hænderne. Kom det i en skål.
  2. Skær peberfrugt, og de soltørrede i mundrette stykker, og kom det i skålen.
  3. Skær ud i tern og kom det i salaten sammen de oliven.
  4. Skær kødet ud i tern eller strimler, og kom det i salaten.
  5. Kom den grønne i salaten og bland det hele godt sammen, så pestoen fordeler sig i salaten.
  6. Riv groft på et rivejern, og drys det ud over salaten inden servering.

Tips. Servér et groft stykke til salaten.

Denne salat kan du også lave med forstegt istedet for oksesteg.

Velbekomme

Andre opskrifter

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *