Jeg er ikke vegetar men jeg har på det sidste fået øjnene op for skønheden ved vegetarretter. Blandt andet Bønne Fad med feta.
| | |

Bønne fad med feta

Bønne Fad med feta – en perfekt vegetarret

Jeg er hverken vegetar eller veganer, men jeg har på det sidste fået øjnene op for skønheden ved vegetarretter. Blandt andet Bønne Fad med feta.

Ikke nok med at vi vist alle sammen godt ved at produktionen af kød er ret hård ved klimaet, så findes der virkelig mange alternativer til kød. Bønner er en af dem, og ligesom med og soltørret tomater, er man enten for eller imod.

Bønner kan være en melet og småkedelige omgang, men er du påpasselig med din tilberedning, kan du med få ingredienser få et utroligt mættende måltid, for ganske få penge.

Bønne Fad med feta, er en af de retter som du kan have i baghånden, hvis du ikke lige har fået handlet ind, da størstedelen af ingredienserne er på dåse eller er noget du sikkert har i køleskabet i forvejen.

Til sådan en ret, serverer jeg gerne Ramsløg tzatziki den nordiske hvidløgsdressing og Flutes med parmesan og krydderurter

3-4 pers

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Pil og hak og fint.
  3. Kom i en gryde og svits og her i.
  4. Kom hakket i gryden og rør rundt.
  5. Tilsæt oregano, cayennepeber, og salt.
  6. Lad tomatsaucen koge et par min.
  7. Skyl bønnerne og kom dem i tomatsaucen.
  8. Lad det hele koge 5 min. og kom det derefter op i et ildfast fad.
  9. Fordel ud i fadet og komme det i ovnen i 30 min.
  10. Drys hakket persille ud over bønne fadet inden servering.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.