Bulgur salat går til alt, og du kan komme præcis det i som du vil,
|

Bulgur salat – med det du kan lide

salat går til alt, og du kan komme præcis det i som du vil, så kan du ikke lide mit bud, så brug den som inspiration til din helt egen udgave.

3-4 Pers

  1. Bring en kasserolle med i kog, og tilsæt og karry i vandet når det koger. Kog ca. 15 min. Rør en gang i mellem.
  2. Mens bulguren koger, snitter du alle grønsagerne fint, og kommer det i en skål.
  3. Når bulguren har kogt færdig, hældes det overskydende fra i en si.
  4. Lad bulguren køle lidt af i 10-15 min.
  5. Kom lidt og på og rør godt rundt.
  6. Kom den lune op i skålen til grønsagerne, og vend det hele rundt.

Tip: Vil du gerne have en dressing over din salat, kan du blande en let dressing af olivenolie, granatæblesauce og lidt

Velbekomme

Andre opskrifter

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *