Bulgur salat – med det du kan lide
Bulgur salat går til alt, og du kan komme præcis det i som du vil, så kan du ikke lide mit bud, så brug den som inspiration til din helt egen udgave.
3-4 Pers
- 2 dl bulgur
- 1 tsk rød karry pasta
- 1 hjertesalat
- 1 håndfuld cherrytomater
- Lidt fennikl
- 1/2 løg
- 1 håndfuld sukkerærter
- Salt
- Olivenolie
- Bring en kasserolle med vand i kog, og tilsæt bulgur og karry pasta i vandet når det koger. Kog ca. 15 min. Rør en gang i mellem.
- Mens bulguren koger, snitter du alle grønsagerne fint, og kommer det i en skål.
- Når bulguren har kogt færdig, hældes det overskydende vand fra i en si.
- Lad bulguren køle lidt af i 10-15 min.
- Kom lidt olivenolie og salt på og rør godt rundt.
- Kom den lune bulgur op i skålen til grønsagerne, og vend det hele rundt.
Tip: Vil du gerne have en dressing over din bulgur salat, kan du blande en let dressing af olivenolie, granatæblesauce og lidt akacie honning
Velbekomme
2 Comments