Bulgur salat med radiser og bønnespire
Bulgur salat er et mættende og frisk tilbehør til mange rettet. Ofte kan man lave en lækker bulgursalat, af de rester af grønt som man har i køleskabet.
Når jeg laver bulgursalat, bruger jeg oftes grov fuldkorns bulgur, da jeg synes fin bulgur ikke giver nok bid i salaten. En god tyggeværdi gør en mæt.
Jeg koger også altid min bulgur sammen med et par teske fulde rød karry pasta eller stærk peberfrugtpure som f.eks Öncü ACI biber salcasi som jeg køber i min lokale bazar
- 2 dl grov fuldkorns bulgur
- 2 tsk peberfrugtpure eller rød karry pasta
- 2 spsk olivenolie
- 1 bund radiser
- 1 bund bønnespire
- 1 bund persille
- 2 dl edamame bønner
- 1 hjertesalat
- Saft fra 1/2 citron
- 1 spsk granatæblesauce
- Salt
- Kog vand i en lille kasserolle og kom bulgur og pure i.
- Kog bulguren til den er aldente.
- Dræn vandet fra i en si og lad bulguren køle af.
- Imens snittes salat, persille og radiser fint.
- Tø de frosne edamame bønner op i varmt/kogende vand.
- Skyl bønnespire og laf dem dryppe af.
- Kom et par ske fulde olivenolie over den afkølet bulgur, og ved det godt rundt. Olien hjælper med at bulguren ikke klistre sammen.
- Kom bulguren i en stor skål, og vend nu salat, persille, radiser, edamame og bønnespire i.
- Pres saften fra en halv citron ud over.
- Kom granatæblesauce over, og ved det hele godt rundt.
- Smag til med lidt salt.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.