Bulgur salat er et mættende og fris tilbehør til mange rettet. Ofte kan man lave en lækker bulgursalat, af de rester af grønt som man har i køleskabet.
| |

Bulgur salat med radiser og bønnespire

salat er et mættende og frisk til mange rettet. Ofte kan man lave en lækker bulgursalat, af de rester af grønt som man har i køleskabet.

Når jeg laver bulgursalat, bruger jeg oftes grov fuldkorns bulgur, da jeg synes fin ikke giver nok bid i salaten. En god gør en mæt.

Jeg koger også altid min sammen med et par teske fulde eller stærk peberfrugtpure som f.eks Öncü ACI biber salcasi som jeg køber i min lokale bazar

  1. Kog i en lille kasserolle og kom og pure i.
  2. Kog bulguren til den er aldente.
  3. Dræn vandet fra i en si og lad bulguren køle af.
  4. Imens snittes salat, og fint.
  5. Tø de frosne op i varmt/kogende vand.
  6. Skyl bønnespire og laf dem dryppe af.
  7. Kom et par ske fulde over den afkølet bulgur, og ved det godt rundt. Olien hjælper med at bulguren ikke klistre sammen.
  8. Kom bulguren i en stor skål, og vend nu salat, persille, radiser, edamame og bønnespire i.
  9. Pres saften fra en halv ud over.
  10. Kom over, og ved det hele godt rundt.
  11. Smag til med lidt salt.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *