Der er så utroligt mange holdninger til hvad der skal i en Chili Con Carne
| |

Chili Con Carne, med chokolade naturligvis

Der er så utroligt mange holdninger til hvad der skal i en Con Carne, men for mig er det ikke en rigtig Chili Con Carne, hvis der ikke kommer både, chokolade, og bønner i.

Her er der en oplagt mulighed for at lave mad til flere dag. Con Carne smager faktisk næsten bedre dagen efter, så lav bare rigeligt og hav nem aftensmad dagen efter.

 

4-5 pers

 

  1. Skær løg, hvidløg, og peberfrugt i tern.
  2. Svits løg og blanke i olien og kom derefter kødet i. Brun kødet og krydr med og peber.
  3. Kom balsamico, og i og rør godt rundt.
  4. Kom tomatpuré, hakket tomater og i, og lad det simre ved svag varme i ca. 10-15 min.
  5. Tilsæt og lad det simre 5 min.
  6. Skyl bønnerne godt, og kom dem i retten sammen med den mørke chokolade. Lad retten simre yderligere 5 min.
  7. Smag retten til, og tilsæt evt. mere eller hvis det ønskes.
  8. Servér retten i skåle med en creme fraiche på toppen.

Jeg spiser ikke ris til denne ret, da den mætter rigeligt uden. I stedet serverer jeg den med et stykke brød f.eks Nanbrød.

Velbekomme.

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.