Cowboytoast version 2.0 slår den frosne færdiglavede cowboytoast, som vi alle kan huske fra Idrætshallens cafeteria med flere længder.
| | |

Cowboytoast version 2.0

Cowboytoast version 2.0 slår den frosne færdiglavede cowboytoast, som vi alle kan huske fra Idrætshallens cafeteria med flere længder.

Det bedste ved cowboytoast version 2.0 er, at det er en simpel og nem haps at tilberede, men samtidig smager den himmelsk.

Ofte har man lige en lille rest af en tilbage fra ugens løb, og i steder for at smide den ud, så frys den ned, og brug den i en cowboytoast.

Det samme gør sig gældende med brødet. Et tørt og småkedeligt franskbrød, får nyt liv når du bruger  den til cowboytoast version 2.0

Jeg brugte her Too good to go fra Kvickly bageren og fik et lækkert groft franskbrød med massere kerne. Det er selvfølgelig altid et sats med Too good to go, men når man nu står med et helt franskbrød, som man alligevel ikke når at få spist inden det bliver alt for tørt, kan du bruge resten af kødsovsen fra fryseren, og forvandle alle resterne til et herligt måltid på kort tid. Du sparer endda også lidt på madbudgettet her, og hjælper i kampen mod madspild.

6 stk.

  • 12 skiver groft franskbrød 
  • ca. 300 g kødsovsrest 
  • 100 g revet parmesan 
  • Lidt
  • Engelsk sauce (kan undlades)
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Læg 6 skiver på en bageplade med bagepapir.
  3. Fordel kødsovsen på de 6 stykker brød.
  4. Top med revet ost.
  5. Dryp lidt på alle stykkerne.
  6. Læg et ny stykke på toppen og tryk let ned.
  7. Drissel lidt over alle 6 cowboytoast.
  8. Sæt dem i ovnen i ca 15 min til de er gyldne og brødet er sprødt og lækkert.

Velbekomme

Tips. Har du mere tilbage, kan du finde opskriften på bruschetta her :
Mango bruschetta med syltede rødløg

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *