Cremet champignonsuppe, Lindas-lækkerier
|

Cremet champignonsuppe

Med meget få ingredienser kan du trylle en lækker cremet champignonsuppe frem

smager i sig selv jo egentligt ikke af så meget, men kom dem i en og tryl dem om til en cremet lækker suppe, med massere af smag.

Ud over den skønne nøddeagtige smag, er suppen også dejlig mættende og billig at lave.

Jeg serverer som ofte et groft til suppen.

4 pers.

Fremgangsmåde

  1. Rens og skær dem i skiver.
  2. Pil og hak fint.
  3. Pres hvidløg.
  4. Smelt i en gryde og svits og her i.
  5. Tilsæt og rør godt rundt.
  6. Kom 2/3 dele af op i gryden og lad dem få lidt farve.
  7. Gem den sidste 1/3 til senere.
  8. Når champignonerne har fået lidt farve, tilsættes bouillon.
  9. Lad det hele koge 5-10 min.
  10. Mens suppen koger, svitses den sidste del af champignonerne på panden i lidt smør, til de får farve og læg dem herefter til side.
  11. Kom og i  suppen og rør rundt.
  12. Blend suppen med en stavblender, til den bliver ensartet i konsistensen.
  13. Smag suppen til med salt, og lidt citronsaft.
  14. Server suppen med de ristede champignoner.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.