Cremet jordskokkesuppe med trøffel
| | |

Cremet jordskokkesuppe med trøffel

Cremet jordskokkesuppe med trøffel.
Winter is coming – og så er det frem med suppegryden.

Denne jordskokkesuppe er dejlig cremet og mætter godt. Kan man ikke lide trøffel, kan dette sagtens undlades, og man får stadig en fortrindelig dejlig ud af det.

4 Pers

Topping:

  1. Vask jordskokkerne og skær dem i grove stykker.
  2. Hak løg, og timian.
  3. Varm op i en gryde, og kom jordskokker, løg, og op i gryden.
  4. Svits det hele et par minutter.
  5. Tilsæt vand, og peber, og lad det simre i 20 min.
  6. Efter 20 min. tilsættes fløden og trøffelolie og suppen skal nu simre yderligere 10 min.
  7. Blend suppen med en stavblender.
  8. Smag suppen til, og tilsæt evt. mere trøffelolie eller salt.
  9. Servér suppen med og/eller stegt bacon  samt et par sprøjt trøffelolie.

Tip: Prøv at toppe din med tynde skiver af rå jordskokke, som er vendt i og lidt revet citronskal

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.