Cremet pasta med laks og spinat
Cremet pasta med laks og spinat, er en hurtig hverdags ret, som sagtens kan spises til frokost dagen efter.
Cremet pasta med laks og spinat, kan laves med almindelig laks som steges inden den kommes i pastaen, men kan også laves med varmrøget laks, som giver retten et helt andet udtryk.
Jeg laver den gerne med almindelig laks, da der er børn i huset.
4 pers
Fremgangsmåde
- Sæt en stor gryde med let saltet vand over at koge.
- Steg laksen på en varm pande, til den ikke længere er klar. Vær forsigtig, overstegt laks bliver tør og kedelig.
- Pil skindet af laksen, når den er færdig stegt, og hak laksen i mundrette stykker, men en gaffel.
- Kom pastaen i det kogende vand, og kog det efter anvisningen på pakken.
- Skyl de friske spinatblade og riv dem i mindre stykker.
- Hæld vandet fra pastaen, når den er kogt færdig, og kom pastaen tilbage i gryden.
- Skru ned for varmen, og tilsæt fløde og spinat.
- Varm det hele godt igennem, og rør rund.
- Når spinaten er faldet sammen, krydres med salt og peber.
- Kom den plukkede laks i gryden og rør godt rundt.
- Kom pastaretten i en skål, og servér den evt. med et stykke groft brød.
Velbekomme.

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
One Comment