Den lille lyserøde – Rødbedesalat med bacon
En smuk lyserød rødbedesalat med bacon og sennepsdressing.
Du kan godt forvente at dit køkken er rød de mest mærkelige steder, efter du har lavet denne rødbedesalat. Men smuk er den, og endnu bedre smager den.
Man kan købe forkogte rødbeder i bla. Fakta – så slipper du for koge og pille rødbeder selv. Det letter selvfølgelig også oprydningsarbejdet bagefter.
Men, vælger du at koge rødbederne selv, vil jeg anbefale dig at koge dem med skral på, og blot ridset skralden med et par snit på langs af rødbeden, og derefter koge dem møre i en gryde med rigeligt vand. Herefter kan du iføre dig et par engangs hansker og nulre skralden af, men lad dem køle af først, ellers er de s…. varme!!
3-4 pers
- 4 store kogte og skraldet rødbeder
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2 spsk mayonnaise
- 2 tsk Dijon sennep
- 1/2 tsk sukker
- Salt
- Peber
- 250 g bacon
- Purløg
- Steg bacon sprødt på en pande, og læg det på fedtsugenden papir.
- Skær de forkogte rødbeder i mundrette stykker, og kom dem i en skål.
- Rør creme fraiche, mayonnaise, sukker, Dijon, salt og peber samme og kom det ud over rødbederne.
- Vend det hele godt rundt.
- Drys bacon og purløg ud over
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.