Duftende dejlig Dahl er en indisk linse ret med massere af krydderier. Er du ikke til stærk mad, kan du bruge lidt mindre chili, eller helt undlade den.
|

Duftende dejlig Dahl

Duften kommer til at sprede sig i hele hjemmet, når denne ret står og smire på komfuret. Det er blevet tid til dejlig

er en indisk linse ret med massere af krydderier. Er du ikke til stærk mad, kan du bruge lidt mindre chili, eller helt undlade den.

Fremgangsmåde

3-4 pers

  1. Skyl linserne og lad dem dryppe af i en si.
  2. Imens linserne drypper af, river du ingefær og presser hvidløget.
  3. Varm olien op ved middel varme, og svits ingefær og her i.
  4. Kom alle krydderierne i gryden og svits dem i 2 min.
  5. Kom linser, bouillon, og hakket i gryden.
  6. Rør godt rundt i gryden og lad den nu små simre i 50 min under låg, men rør jævenligt i gryden så det ikke sætter til fast i bunden. Er retten for tør kan du tilsætte lidt undervejs. Linserne skal ikke være hårde efter 50 min, men hvis de er, så lad retten simre yderligere 10 min.

Servér retten i skåle med yoghurt på toppen, og gerne med til.

Velbekomme

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.