Rosenkål er en af de grønsager som skiller vandene
| | |

Fræk Rosenkål

“Fræk”  er en af de grønsager som skiller vandene, og sikkert fordi mange har fået dem i en skamkogt udgave.

Men de her er sprøde og frække – giv dem et skud, jeg er ret sikker på de vil omvende de fleste rosenkålshadere.

 

2-3 Pers
  • 1 pose friske
  •  1 citron – saft og skral
  • 1 pakke i tern
  • 50 g parmesan 
  • 1 tsk akacie honning 
  • 1 spsk olivenolie 
  • 1 tsk granatæblesauce 

Fremgangsmåde

  1. Steg tern sprøde og gyldne på en varm pande, og læg det på fedtsugende papir.
  2. Rens rosenkålen ved at fjerne de yderste blade, og skær stokken af.
  3. Skær rosenkålen i halve.
  4. Riv skalden fra en citron.
  5. Varm en pande med godt op, og kom rosenkålen på. Steg de 2-3min til de får lidt farve. Rør kun lidt i kålen.
  6. Kom cirtolskald, citronsaft, og på og rør forsigtigt rundt. Steg videre i max 1 min.
  7. Kom rosenkålen i en skål, og kom det stegte bacon, lidt salt, og revet over.
  8. Bland det let, og servér strakt.

Velbekomme

 

 

Andre opskrifter