Fræk Rosenkål
“Fræk” rosenkål er en af de grønsager som skiller vandene, og sikkert fordi mange har fået dem i en skamkogt udgave.
Men de her rosenkål er sprøde og frække – giv dem et skud, jeg er ret sikker på de vil omvende de fleste rosenkålshadere.
2-3 Pers
- 1 pose friske rosenkål
- 1 citron – saft og skral
- 1 pakke bacon i tern
- 50 g parmesan
- 1 tsk akacie honning
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk granatæblesauce
- salt
Fremgangsmåde
- Steg bacon tern sprøde og gyldne på en varm pande, og læg det på fedtsugende papir.
- Rens rosenkålen ved at fjerne de yderste blade, og skær stokken af.
- Skær rosenkålen i halve.
- Riv skalden fra en citron.
- Varm en pande med olivenolie godt op, og kom rosenkålen på. Steg de 2-3min til de får lidt farve. Rør kun lidt i kålen.
- Kom cirtolskald, citronsaft, honning og granatæblesauce på og rør forsigtigt rundt. Steg videre i max 1 min.
- Kom rosenkålen i en skål, og kom det stegte bacon, lidt salt, og revet parmesan over.
- Bland det let, og servér strakt.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
Hvordan granatæblesauce
Hej Robert
Granatæble sauce kan købes i velassorteret supermarked eller i tyrkiske bazar
Mange hilsner
Linda