Rosenkål er en af de grønsager som skiller vandene
| | |

Fræk Rosenkål

“Fræk”  er en af de grønsager som skiller vandene, og sikkert fordi mange har fået dem i en skamkogt udgave.

Men de her rosenkål er sprøde og frække – giv dem et skud, jeg er ret sikker på de vil omvende de fleste rosenkålshadere.

 

2-3 Pers

Fremgangsmåde

  1. Steg bacon tern sprøde og gyldne på en varm pande, og læg det på fedtsugende papir.
  2. Rens rosenkålen ved at fjerne de yderste blade, og skær stokken af.
  3. Skær rosenkålen i halve.
  4. Riv skalden fra en citron.
  5. Varm en pande med olivenolie godt op, og kom rosenkålen på. Steg de 2-3min til de får lidt farve. Rør kun lidt i kålen.
  6. Kom cirtolskald, , honning og granatæblesauce på og rør forsigtigt rundt. Steg videre i max 1 min.
  7. Kom rosenkålen i en skål, og kom det stegte bacon, lidt salt, og revet parmesan over.
  8. Bland det let, og servér strakt.

Velbekomme

 

 

Andre opskrifter

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *