Grønne majspandekager er en hjemmelavet tortillas med spinat og majsmel. Et smukt syn på middagsbordet, og en let måde for hele familien at spise flere grøntsager på.
| |

Grønne majspandekager med kødfyld

med kødfyld er en top 10 herhjemme.

er en hjemmelavet tortillas med og majsmel. Et smukt syn på middagsbordet, og en let måde for hele familien at spise flere grøntsager på.

Den grønne farve gør mig glad, og mine drenge elsker at de er anderledes. Vi kalder dem gerne Hulk pandekager – og de er faktisk så vilde med dem, at de sagtens kan spise dem med på en lørdag morgen.

Fyld og topping

Det er selvfølgelig kun fantasien som sætter grænser for, hvad du kan komme i dine grønne majspandekager. Om det er oksefars, eller endda fisk, er helt op til dig – lad dig inspirere og skab dit eget måltid !!

Det samme gælder med topping. Jeg har skrevet et lille udvalg til dig, lidt længere nede i opskriften, men lad dig endelig rive med, og kom dine yndlings grøntsager, ost, dressing og måske frugt på.

Dej

 

Fyld

Forslag til topping

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne til dejen op i en blender, og blend det til en ensartet masse. Er dejen for tynd, kan du tilsætte mere majsmel.
  2. Stil dejen på køl, mens du tilbereder dit fyld og topping.
  3. Snit og svits dem i en gryde med lidt olie.
  4. Brun kødet herefter.
  5. Imens kødet bruner, rives gulerødder og fint.
  6. Kom gulerødder og op i gryden og rør godt rundt.
  7. Kom krydderi i kødet og rør godt rundt.
  8. Tilsæt lidt vand og varm det hele godt igennem.
  9. Skru helt ned for varmen, så kødet kun lige holdes varmt, uden at brænde på.
  10. Snit de grøntsager du ønsker som topping, og kom dem i skåle klar til servering.
  11. Tag dejen ud af køleskabet og rør lidt rundt i dejen.
  12. Bag de på en varm pande, med lidt olie.
  13. Når alle pandekagerne er bagt, serveres det straks.

Velbekomme

 

 

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.