Grønne majspandekager med kødfyld
Grønne majspandekager med kødfyld er en top 10 herhjemme.
Grønne majspandekager er en hjemmelavet tortillas med spinat og majsmel. Et smukt syn på middagsbordet, og en let måde for hele familien at spise flere grøntsager på.
Den grønne farve gør mig glad, og mine drenge elsker at de er anderledes. Vi kalder dem gerne Hulk pandekager – og de er faktisk så vilde med dem, at de sagtens kan spise dem med syltetøj på en lørdag morgen.
Fyld og topping
Det er selvfølgelig kun fantasien som sætter grænser for, hvad du kan komme i dine grønne majspandekager. Om det er oksefars, kylling eller endda fisk, er helt op til dig – lad dig inspirere og skab dit eget måltid !!
Det samme gælder med topping. Jeg har skrevet et lille udvalg til dig, lidt længere nede i opskriften, men lad dig endelig rive med, og kom dine yndlings grøntsager, ost, dressing og måske frugt på.
Dej
Fyld
- 2 gulerødder
- 1 squash
- 1 løg
- olie til stegning
- 500 g hakket oksekød
- 1 taco spice mix
- ½ dl vand
Forslag til topping
- Revet gulerødder
- Hytteost
- Revet ost
- Spidskål
- Spinatblade
- Tomat
- Agurk
- Rødløg
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne til dejen op i en blender, og blend det til en ensartet masse. Er dejen for tynd, kan du tilsætte mere majsmel.
- Stil dejen på køl, mens du tilbereder dit fyld og topping.
- Snit løg og svits dem i en gryde med lidt olie.
- Brun kødet herefter.
- Imens kødet bruner, rives gulerødder og squash fint.
- Kom gulerødder og squash op i gryden og rør godt rundt.
- Kom taco krydderi i kødet og rør godt rundt.
- Tilsæt lidt vand og varm det hele godt igennem.
- Skru helt ned for varmen, så kødet kun lige holdes varmt, uden at brænde på.
- Snit de grøntsager du ønsker som topping, og kom dem i skåle klar til servering.
- Tag dejen ud af køleskabet og rør lidt rundt i dejen.
- Bag de grønne majspandekager på en varm pande, med lidt olie.
- Når alle pandekagerne er bagt, serveres det straks.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.