gulerodsfritter med mandler
|

Gulerodsfritter med mandler

Det lyder måske liiige en tand for helse, men giv det et skud, de er virkelig lækre og går super godt til blomkålspizza.

Det der taget længst tid ved at lave gulerodsfritter, er at skrælle og skærer alle gulerødderne, men finder man pæne som ikke behøver at blive skrællet, springer jeg gerne dette over, og skyller dem blot. Alle de gode vitaminer sidder jo i skrællen, og så spare jeg svineriet og tiden. Winwin!!

3-4 pers

• 1 kg
• 200 g
• 2
• ½ tsk

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Skrald gulerødderne, eller nøjes med at vaske dem, hvis de er fine.
3. Skær dem i lige store stave (pomfritter) og kom dem op i en pose.
4. Pisk 2 sammen og tilsæt salt. Kom æggemassen op i posen, og vend gulerødderne og æggemassen sammen.
5. Kom mandlerne i en foodprocessor og hak dem fint, men ikke til mel. Der må godt være forskellige størrelse stykker af mandler.
6. Kom mandlerne op i posen til gulerødderne og vend det hele godt rundt.
7. Kom bagepapir på en bageplade, og tom posen med de mandelpaneret og spred dem ud over hele bagepladen.
8. Bag gulerodsfritterne i 25-30 min, men rod lidt i dem ind i mellem.

Tips: Servér gulerodsfritterne med en

Velbekomme!

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.