Hollandaise sauce er fiskens  bedste ven - og bearnaisens lillesøster.
| | | |

Hollandaise sauce

sauce er fiskens  bedste ven – og bearnaisens lillesøster. Og selvom denne sauce har et meget hollandskklingende navn, stammer den oprindeligt fra Frankrig.

sauce  er perfekt til fisk og klæder den utrolig godt, da saucen ikke er alt for fremtræden i sin smag, og derved ikke overskygger fisken minde smag.

er bearnaisens lillesøster

En er oprindeligt en sauce – og  laves lidt på samme måde som en bearnaise. Begge af og smør, men der tilsættes ikke krydderurter som f.eks estragon, løg, persille.

4 Pers

Du skal bruge følgende:

  1. Kom og op i en lille kasserolle, og pisk dem sammen under svag varme.
  2. Fortsæt med at piske ind til skummen har lagt sig, om massen bliver tyk og cremet.
  3. Kom nu smeltet i lidt af gangen, og bliv ved med at piske.
  4. Når alt smørret er brugt, smages saucen til med citronsaft, og peber.

Velbekomme

 

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *