Italiensk caprese
Italiensk caprese også kendt som tomatsalat er en skøn simpel salat fra Italien
Med få ingredienser kan italienerne trylle hvad som helst frem, og det er også tilfældet med italiensk caprese, eller på dansk, tomatsalat.
Jeg laver caprese hele året rund, men den smager nu bedst med solmodne tomater på en varm sommerdag.
Caprese er næsten altid på menuen når der grilles hjemme hos os.
4 Pers
- 4 solmodne tomater
- 2 mozzarella ost af god kvalitet
- 1 håndfuld friske basilikum blade
- 3 spsk olivenolie
- Salt
- Peber
- 1/2 tsk sukker
- Balsamico eddike (kan undlades)
Fremgangsmåde
- Skyl tomaterne og skær dem i skiver.
- Skær mozzarella osten i skiver.
- Placer skiftevis tomat, mozzarella og et basilikum blad i en cirkel på en tallerken.
- Dryp olivenolie ud over, og krydr med salt, peber og sukker.
- Ønsker du balsamico på, kan du dryppe lidt ud over.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.