Kartoffel græskarmos
| | |

Kartoffel græskarmos

Simremad, sammenkogt, eller bare til et stykke køb? Med kartoffel-græskarmos får du en let og luftig mos, i en flot orange/gul farve

Pift din kartoffelmos om med græskar, og lav en dejlig luftig og let kartoffel-græskarmos til din efterårsret.

Mange retter bliver hurtigt ret tunge med kartoffelmos, og lander som beton i maven, men hvis du blander din kartoffelmos med græskar, bliver den lettere og mere luftig.

Det er ganske let at lave kartoffel-græskarmos,  da du blot bytter lidt af dine ud med et lille Hokkaido græskar.

Smagen af gærskar

Du må ikke forventer en altoverskyggende smag af græskar i din kartoffel-græskarmos. Græskar har en meget fin og afdæmpet smag, som det vil ikke være så gennemtrængende i din mos. Men du fået en utrolig smuk farve og god konsistens.

2-3 pers

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker.
  2. Skær skrallen af græskaret og fjern kerner og det bløde i midten.
  3. Skær også græskaret i passende stykker.
  4. Kog og græskar i let saltet vand, til de er møre.
  5. Hæld alt vandet fra.
  6. Kom i gryden og den med et piskeris – du behøver ikke en elpisker til dette.
  7. Smag til med
  8. Pynt med hakket persille.

Velbekomme

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *