Kisir er tyrkisk bulgursalat, og kan laves med de ingredienser man nu finder passende til sin ret.
| |

Kirsir med persille, mynte og forårsløg

Kisir er tyrkisk bulgursalat, og kan laves med de ingredienser man nu finder passende til sin ret.

Denne opskrift blev serveret til  Krydret köfte, som også er en tyrkisk ret.  Opskriften på Köfte, kan du finde her  – Opskrift på krydderet köfte

2-3 pers

  1. Bring en kasserolle med i kog.
  2. Kom og puré i vandet.
  3. Kog bulguren ca. 10 min til de er bløde.
  4. Imens hakkes persille, og fint -kom det i en skål.
  5. Kom revet citronskal og saften op i skålen.
  6. Når bulguren er kogt færdig, drænes vandet fra i en si.
  7. Lad bulguren køle lidt af. Den skal være lun, men ikke varm.
  8. Kom over, og rør forsigtigt rundt.
  9. Kom op i skålen og vend nu det hele sammen.

Tips: er du ikke til lidt stærkt mad, kan også får i den mild udgave. Alternativt kan en terning også bruges for smag.

Ønskes en finer struktur, kan man bruge fin i stedet for grov. Bruger man fin bulgur, skal de dog ikke koges, men blot overhældes med kogende og trække, ind til de er bløde.

 

Velbekomme

 

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.