Løgsuppe med ostebrød er en klassisk fransk ret som kan laves for ganske få penge.Den franske løgsuppe med ostebrød kan laves på flere måde. I den klassiske franske udgave,
| |

Løgsuppe med ostebrød

Løgsuppe med ostebrød er en klassisk ret som kan laves for ganske få penge.

Den franske løgsuppe med ostebrød kan laves på flere måde. I den klassiske franske udgave, laves den på oksebouillon, men jeg laver den af en blanding af hønse og grønsagsbouillon, som giver suppen en mere afrundet smag. Du kan selvfølgelig bruge den som du foretrækker.

For at give suppen lidt mere fylde og smag, kommer jeg også gerne lidt  og  i løgsuppen.

2-3 pers

Suppe:

Ostebrød:

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Pil løgene og del dem på midten. Skær de halve i fine skiver.
  3. Pil og hak dem fint.
  4. Varm olivenolien op ved middel varme i en gryde.
  5. Svits og ved middel varme til de er klare. De må ikke tage farve.
  6. Kom bouillon, chili, estragon, og i, og lad suppen småsimre i 15-20 min.
  7. Imens gnides brødskiverne med et flækket hvidløg.
  8. Kom revet på, og dryp med olivenolie.
  9. Kom evt. lidt på toppen hvis det ønskes.
  10. Kom brødene i ovnen til de er gyldne.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.