Opskriften på mango bruschetta med syltede rødløg opstod egentligt ved et tilfælde af en sulten mave og et halvtomt køleskab.
| | |

Mango bruschetta med syltede rødløg

Opskriften på bruschetta med opstod egentligt ved et tilfælde af en sulten mave og et halvtomt køleskab.

I sådan en situation, må man jo være kreativ, og bruge hvad man har. At resultatet blev så lækkert, at det blev til en disideret opskrift, havde jeg nu ikke regnet med, men her er den så. I opskriften bruger jeg syltede rødløg, da jeg simpelthen ikke havde flere almindelige løg. Opskriften på finder du her:

2 pers.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Dryp ud over brødskiverne.
  3. Skær et fed over og gnid brødet med det. Gem feddet til senere.
  4. Rist brødskiverne i ovnen i 5-7 min. eller til de får farve.
  5. Imens skæres og i tern.
  6. Kom dem i en skål og pres ud i.
  7. Kom et par spsk olivenoile i skålen.
  8. Hak groft, og vend det i / blandingen.
  9. Krydder med sukker, og peber.
  10. Vend det hele godt rundt.
  11. Tag brødet ud af ovnen.
  12. Fordel / blandingen på brødskiverne.
  13. Pynt med og dryp lidt over.

Servér Mango bruschetta som til eller som en lækker forret.

Velbekomme

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.