Mango salat, eller "den der søde salat" som mine sønner kalder den, er et friskt og samtidigt sødt pust til en hver ret.
| |

Mango salat – en sød lille mundfuld

salat, eller “den der søde salat” som mine sønner kalder den, er et friskt og samtidigt sødt pust til en hver ret.

Jeg serveret salat til gordon bleu, kombinationen lyder måske mærkelig, men den søde og samtidige friske salat, passede godt i kontrast til det lidt tynge stykke paneret kød. Opskriften på gordon bleu finder du her:

Gordon bleu

 

3-4 pers

  1. Skral mangofrugterne og skær frugtkødet i tern.
  2. Kom det i den skål du vil servere salaten i.
  3. Vask og skær tomaterne halvt over, og kom dem op i skålen.
  4. Hak basilikumbladene groft og kom dem op i salaten.
  5. Vend det hele forsigtigt rundt.
  6. Lad salaten stå på køkkenbordet 30 min inden servering, for at fremhæve smagen.

Velbekomme.

Andre opskrifter

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.