Mango salat – en sød lille mundfuld
Mango salat, eller “den der søde salat” som mine sønner kalder den, er et friskt og samtidigt sødt pust til en hver ret.
Jeg serveret mango salat til gordon bleu, kombinationen lyder måske mærkelig, men den søde og samtidige friske salat, passede godt i kontrast til det lidt tynge stykke paneret kød. Opskriften på gordon bleu finder du her:
3-4 pers
- 3 mangofrugter
- 150 g cherrytomater
- Frisk basilikum
- Skral mangofrugterne og skær frugtkødet i tern.
- Kom det i den skål du vil servere salaten i.
- Vask og skær tomaterne halvt over, og kom dem op i skålen.
- Hak basilikumbladene groft og kom dem op i salaten.
- Vend det hele forsigtigt rundt.
- Lad salaten stå på køkkenbordet 30 min inden servering, for at fremhæve smagen.
Velbekomme.

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
2 Comments