Mascarpone kan bruges til andet end tiramisu. Den cremet ost er perfekt til en lækker svampe stuning.
| |

Mascarpone stuvet svampe

kan bruges til andet end tiramisu. Den cremet er perfekt til en lækker stuning.

Jeg serverer stuvet som til et godt stykke kød, eller måske endda vildt.

2-3 pers

  • 500 g brune champignon 
  • 1 bøtte mascarpone 
  • Lidt og
  1. Rengør svampene og skær dem i skiver.
  2. Varm en pande gode op, og svits svampene på panden, til de begynder at få lidt farve.
  3. Skrug lidt ned for varmen, og kom marcarponen på panden.
  4. Rør mascarponen rundt på panden og lad den smelte.
  5. Smag de stuet til med og peber – servér straks.

Tips: rist evt. lidt eller på panden først, og kom derefter og på.

Velbekomme

Andre opskrifter

2 Comments

  1. Jeg er kok, det er hele mit liv at lave mad og så ser jeg sådan en opskrift som den her..
    Så simpel…
    Så lækker..
    I mit erhverv føles det nogen gange som om der går for meget krukkeri i maden, og sådan syntes jeg også tit det er med mange madblogs eller foodieblogs om du vil, så er det dejligt forfriskende at se en side med opskrifter på mad der er simpelt og som bare gør det som god mad skal gøre, skabe sammenhold og hygge ved bordet sammen med familie og gode venner..
    Bliv endelig ved!

    1. Kære Benjamin
      1000 tak for din søde kommentar. Det varmer helt ind i hjertet!! Jeg bliver helt rørt og stolt, når man ligefrem for ros af en kok.
      Mange hilsner
      Linda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.