Mascarpone stuvet svampe
mascarpone kan bruges til andet end tiramisu. Den cremet ost er perfekt til en lækker svampe stuning.
Jeg serverer mascarpone stuvet svampe som tilbehør til et godt stykke kød, eller måske endda vildt.
2-3 pers
- 500 g brune champignon
- 1 bøtte mascarpone
- Lidt salt og peber
- Rengør svampene og skær dem i skiver.
- Varm en pande gode op, og svits svampene på panden, til de begynder at få lidt farve.
- Skrug lidt ned for varmen, og kom marcarponen på panden.
- Rør mascarponen rundt på panden og lad den smelte.
- Smag de stuet svampe til med salt og peber – servér straks.
Tips: rist evt. lidt parmaskinke eller bacon på panden først, og kom derefter svampe og mascarpone på.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
Jeg er kok, det er hele mit liv at lave mad og så ser jeg sådan en opskrift som den her..
Så simpel…
Så lækker..
I mit erhverv føles det nogen gange som om der går for meget krukkeri i maden, og sådan syntes jeg også tit det er med mange madblogs eller foodieblogs om du vil, så er det dejligt forfriskende at se en side med opskrifter på mad der er simpelt og som bare gør det som god mad skal gøre, skabe sammenhold og hygge ved bordet sammen med familie og gode venner..
Bliv endelig ved!
Kære Benjamin
1000 tak for din søde kommentar. Det varmer helt ind i hjertet!! Jeg bliver helt rørt og stolt, når man ligefrem for ros af en kok.
Mange hilsner
Linda