One Pot Pasta – til hele familien
One Pot Pasta – vidst nok verdens nemmeste pastaret.
Med One Pot Pasta kan man snildt komme en lille grøntsagsrest eller noget andet kød i. Kun fantasien sætter grænser. Husk blot, at det du kommer i gryden, skal kunne koges færdig på ca. 15-20 min.
4 Pers
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 4 gulerødder
- 2 håndfuld hvidkål
- 150 g chorizo
- 500 g tørret pasta
- 6 dl grøntsagsbouillon
- 1 dåse hakket tomater
- Frisk timian
- 1 spsk engelsk sauce
- Salt
- Peber
-
- Hak løg, hvidløg, peberfrugt, hvidkål og timian fint.
- Riv gulerødderne på den grove side af dit rivejern.
- Skær chorizo i mundrette stykker.
- Kom det hele op i en stor gryde og tilsæt pasta, hakket tomater, bouillon, engelsk sauce, salt og peber.
- Lad retten simre ca. 15- 20 min. under låg. Rør med jævne mellemrum, så retten ikke brænder på. Hvis retten bliver for tør, tilsættes lidt vand.
- Smag om pastaen er kogt færdig, ellers lad retten simre yderligere et par minutter.
- Servér retten.
- Tip: en god parmesan passer sig godt til denne ret.
- Velbekomme
-
Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
One Comment