Pasta med hvidløg og tigerrejer
Pasta med hvidløg og tigerrejer på 15 min.
Når hverdagen er travl og tiden i køkkenet er knap, er det lækkert med retter som hurtig kan laves, og som samtidig smager fantastisk.
Pasta med hvidløg og tigerrejer er en videreudvikling af den lidt mere simple Pasta med hvidløg og kærlighed Som også er et hit herhjemme blandt børnene.
Så selvom man ikke har så meget tid i en travl hverdag, kan man med ganske få ingredienser få et lækkert måltid.
Frisk eller tørret ?
Jeg ELSKER pasta – alt pasta. Det er selvfølgelig super luksus med hjemmelavet frisk pasta, men købt frisk pasta er nu også ganske fint.
Til denne ret vil jeg anbefale frisk pasta i stedet for tørret, f.eks frisk fettuccine med spinat – Det smager godt og ser flot ud
2-3 pers.
- 500 g frisk pasta
- 5 fed hvidløg
- 3 spsk olivenolie
- 2 bund persille
- 300 g tigerrejer
- ½ tsk tørret chiliflager
- Saft fra ½ citron
- Salt og peber
- Parmesan til servering
Fremgangsmåde
- Sæt en gryde med vand og salt i kog.
- Mens du venter på vandet, pilles hvidløg og skæres i tynde skiver.
- Hak persillen groft.
- Når vandet koger, kommes pastaen i og koges efter anvisning på pakken.
- Hæld vandet fra pastaen, men gem 1 dl til senere brug.
- Kom olie på en saute stegepande og svits hvidløg og chiliflager i olien.
- Tilsæt tigerrejerne og steg den et pat min. til de skifter farve.
- Kom den kogte pasta på panden og vend det hele godt rundt.
- Tilsæt persille, citronsaft og evt. lidt af det pastavand du har gemt, hvis du syntes retten er for tør.
- Krydr med salt og peber.
- Kom pastaretten i skåle og server den med friskrevet parmesan.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.