Pasta med hvidløg og tigerrejer på 15 min
| | |

Pasta med hvidløg og tigerrejer

med og på 15 min.

Når hverdagen er travl og tiden i køkkenet er knap, er det lækkert med retter som hurtig kan laves, og som samtidig smager fantastisk.

med og er en videreudvikling af den lidt mere simple Pasta med hvidløg og kærlighed Som også er et hit herhjemme blandt børnene.

Så selvom man ikke har så meget tid i en travl hverdag, kan man med ganske få ingredienser få et lækkert måltid.

Frisk eller tørret ?

Jeg ELSKER pasta – alt pasta. Det er selvfølgelig super luksus med hjemmelavet frisk pasta, men købt frisk er nu også ganske fint.

Til denne ret vil jeg anbefale frisk i stedet for tørret, f.eks frisk fettuccine med spinat – Det smager godt og ser flot ud

2-3 pers.

Fremgangsmåde

  1. Sæt en gryde med og salt i kog.
  2. Mens du venter på vandet, pilles og skæres i tynde skiver.
  3. Hak persillen groft.
  4. Når vandet koger, kommes pastaen i og koges efter anvisning på pakken.
  5. Hæld vandet fra pastaen, men gem 1 dl til senere brug.
  6. Kom på en saute stegepande og svits og i olien.
  7. Tilsæt tigerrejerne og steg den et pat min. til de skifter farve.
  8. Kom den kogte på panden og vend det hele godt rundt.
  9. Tilsæt persille, og evt. lidt af det pastavand du har gemt, hvis du syntes retten er for tør.
  10. Krydr med salt og peber.
  11. Kom pastaretten i skåle og server den med friskrevet parmesan.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *