Pasta med spinat og kylling
Pasta med spinat og kylling er en nem hverdagsret som hele familien vil elske.
I de travle hverdage flyver tiden afsted med arbejde, skole, fritidsinteresser, lektier og meget mere. Det kan derfor godt være lidt af en udfordring at få bikset aftensmaden sammen, når ungerne skriger på mad, men der samtidig er tusinde ting som skal klares. I sådan en situation er pasta med spinat og kylling, en nem og lækker ret.
Som mor til to drenge kender jeg alt til at tiden kan være knap, men samtidig har jeg ikke lyst til at gå på kompromis med kvaliteten af min mad. Ikke dermed sagt, at menuen ikke kan stå på havregrød eller rugbrødsmadder til aften, men med retter som denne for man hurtigt og nemt lavet aftensmad som ikke går på kompromis, hverken på smag eller kvalitet.
Pasta med spinat og kylling er en skøn cremet pastaret som hele familien vil kunne lide, også selvom mange børn rynker på næsen af spinat.
Jeg har i denne opskrift valgt at bruge halv madlavningsfløde, halv mælk. Men du sagtens kun bruge fløde hvis du ønsker det.
Retten tager ca. 30 min at lave og skulle der være en rest tilbage, har du en lækker frokost som blot skal en tur i mikroen.
4-5 pers.
- 6-700 g kyllinge inderfilet
- 500 g fuldkornspasta skruer – tørre
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 stor pose frisk spinat blade
- ½ l madlavningsfløde
- ½ l mælk
- 4 spsk olivenolie
- 100 g revet parmesan
- evt også 100 g revet parmesan til servering
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær kødet i mindre stykker.
- Pil og hak løg og hvidløg.
- Varm olien op i en gryde, og svits løg og hvidløg her i.
- Tilsæt kød og svits det, til det har fået en hvid farve over det hele.
- Kom nu den skyllede spinat i gryden og steg det med et par minutter.
- Hæld fløde og mælk på og rør godt rundt.
- Kom pasta ved og lad det hele simre under låg i 10 min. med rør af og til.
- Tilsæt revet parmesan, salt og peber.
- Kog videre indtil pastaen er al dente. Bliver retten for tør under kogningen, kan der tilsættes mere mælk eller fløde. Retten skal være cremet men ikke sjask våd.
- Server pastaretten med revet parmesan på toppen.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.