Ramsløgspesto med mandler og pekan nødder
Jeg er pjattet med ramsløg. Så da min nabo kom med en pose friske ramsløg – direkte fra skoven var jeg solgt!
Her er mit bud på en ramsløgspesto med mandler og pekan nødder.
Har du en håndfuld ramsløg med hjem fra din gåtur i skoven, kan du lave en skøn grov ramsløgspesto med mandler og pekan nødder.
Ramsløgspesto kan bruges i salater, dressinger, som marinade, på en ostemad eller dip. Mulighederne er mange, så lave gerne en stor portion.
Jeg lavede min pesto af ramsløg som min søde nabo havde været i skoven og hente – heldigvis fortalte hun mig om sit findested.
Opskriften er lavet lidt på slum, så hvis du ønsker med mere tynd pesto, kan du tilsætte mere olie.
Ramsløgspesto er lavet af ganske få ingredienser, som du måske allerede har i skabet i forvejen.
Han du ikke pekan nødder i skuffen men kun mandler, så bruger du bare dem.
1 lille glas
- 1 håndfuld ramsløg
- 1 1/2 håndfuld mandler
- 1 håndfuld pekan nødder
- 2 -3 dl olivenolie
- 1 håndfuld revet parmesan
- Salt og frisk kværnet peber
Fremgangsmåde
- Skyl ramsløg og kom dem og i en minihakker eller foodprocessor.
- Kom resten af ingredienserne i og blend det hele til en ensartet masse.
- Er massen for tyk, kan du komme mere olie i og blende det lidt mere.
- Kom pestoen i et rent glas med låg, og hæld lidt olivenolie over, så det dækker pestoen – så holder den længere.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
One Comment