Ramsløgspesto kan bruges i salater, dressinger, som marinade, eller dip. Mulighederne er mange, så lave gerne en stor portion.
| | |

Ramsløgspesto med mandler og pekan nødder

Jeg er pjattet med ramsløg. Så da min nabo kom med en pose friske ramsløg – direkte fra skoven var jeg solgt!
Her er mit bud på en ramsløgspesto med og nødder.

Har du en håndfuld med hjem fra din gåtur i skoven, kan du lave en skøn grov ramsløgspesto med og nødder.

Ramsløgspesto kan bruges i salater, dressinger, som marinade, på en ostemad eller dip. Mulighederne er mange, så lave gerne en stor portion.

Jeg lavede min af som min søde nabo havde været i skoven og hente – heldigvis fortalte hun mig om sit findested.

Opskriften er lavet lidt på slum, så hvis du ønsker med mere tynd pesto, kan du tilsætte mere olie.

Ramsløgspesto er lavet af ganske få ingredienser, som du måske allerede har i skabet i forvejen.

Han du ikke i skuffen men kun mandler, så bruger du bare dem.

1 lille glas

Fremgangsmåde

  1. Skyl og kom dem og i en minihakker eller foodprocessor.
  2. Kom resten af ingredienserne i og blend det hele til en ensartet masse.
  3. Er massen for tyk, kan du komme mere i og blende det lidt mere.
  4. Kom pestoen i et rent glas med låg, og hæld lidt over, så det dækker pestoen – så holder den længere.

Velbekomme

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.