Rucolapesto, Pesto til pasta, pesto til tapas, pesto i salater eller pesto til dit kød
| | |

Rucolapesto – Perfekt til pasta og salater

til pasta, pesto til tapas, pesto i eller pesto til dit kød. Her er et af mine bud på en Rucolapesto

Uanset hvad du skal bruge rucolapesto til, kan det godt betale sig at lave den selv.

Her er en af mine yndlings, da jeg er ret pjattet med rucola.

Fremgangsmåde

  1. Rist pinjekerne på en tør og varm pande, til de tager lidt farve.
  2. Find din minihakker/blender frem.
  3. Kom rucola, parmesan, olie, pinjekerner, og i, og blend det hele sammen, til en ensartet masse. Synes du konsistensen er for tyk, kan du tilsætte mere olie.
  4. Krydder med og peber.

Tips: er der mere tilbage, kan det sagtens holde sig i en syltetøjsglas eller lufttæt beholder. Kom lidt oven på pestoen, for at danne et “låg”, så holder den længere.

kan byttes ud med eller basilikum.

Velbekomme

 

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.