Sennepskartofler
Sennepskartofler, er perfekte kartofler til sommerens grillaftener.
Hvis du gerne vil prøve noget andet end kartoffelsalat til din grillmad, vil jeg helt sikkert anbefale sennepskartofler. De er uhørt nemme at lave – og tangerer næsten til snyd.

Sennepskartofler er bedst nylavet, men kan sagtens spises dagen efter, hvis der skulle være en rest tilbage.
Jeg har haft sennepskartofler med som tilbehør til sammenskudsgilde, og de er altid faldet i god jord.
Det er ikke de store koge kundskaber som skal anvendes til sennepskartofler, hvilket er perfekt når man nu hellere vil bruge tiden på terrassen med et koldt glas rosévin.
4 Pers
- 1 kg nye danske kartofler fra din lokale kartoffel pusher.
- 1 glas dijonnaise sennep fra Maille (se billede i bunden af opskriften)
Fremgangsmåde
- Rens og kog kartoflerne til de lige akkurat er kogte.
- Hæld kogevandet fra, og kom koldt vand på. Lad dem stå i vandet og køle af, mens du smager på din rosevin.
- Hæld vandet fra og skær kartoflerne ud i mundrette stykker.
- Kom dem op i en skål og vend forsigtigt kartoflerne i dijonnaise sennep.
- De er nu klar til servering.
Velbekomme


Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
One Comment