Sennepskartofler er uhørt nemme at lave
| | | |

Sennepskartofler

Sennepskartofler, er perfekte til sommerens grillaftener.

Hvis du gerne vil  prøve noget andet end kartoffelsalat til din grillmad, vil jeg helt sikkert anbefale sennepskartofler. De er uhørt nemme at lave – og tangerer næsten til snyd.

Det er ikke de store koge kundskaber som skal anvendes, hvilket er perfekt når man nu hellere vil bruge tiden på terrassen med et koldt glas rosévin.
Det er ikke de store koge kundskaber som skal anvendes, hvilket er perfekt når man nu hellere vil bruge tiden på terrassen med et koldt glas rosévin.

Sennepskartofler er bedst nylavet, men kan sagtens spises dagen efter, hvis der skulle være en rest tilbage.

Jeg har haft sennepskartofler med som til sammenskudsgilde, og de er altid faldet i god jord.

Det er ikke de store koge kundskaber som skal anvendes til sennepskartofler, hvilket er perfekt når man nu hellere vil bruge tiden på terrassen med et koldt glas rosévin.

4 Pers

  • 1 kg nye danske fra din lokale kartoffel pusher. 
  • 1 glas fra Maille (se billede i bunden af opskriften)

Fremgangsmåde

  1. Rens og kog kartoflerne til de lige akkurat er kogte.
  2. Hæld kogevandet fra, og kom koldt på. Lad dem stå i vandet og køle af, mens du smager på din rosevin.
  3. Hæld vandet fra og skær kartoflerne ud i mundrette stykker.
  4. Kom dem op i en skål og vend forsigtigt kartoflerne i dijonnaise sennep.
  5. De er nu klar til servering.

Velbekomme

Sennepskartofler, er perfekte kartofler til sommerens grillaftener.
Sennepskartofler, er perfekte til sommerens grillaftener.

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.