Spicy græskarsuppe med sesamkål er en cremet suppe der giver dig varmen. Når vinteren er på vej er suppe altid en kærkommen ret
| | |

Spicy græskarsuppe med sesamkål

Spicy græskarsuppe med sesamkål er en cremet der giver dig varmen.

Når vinteren er på vej er altid en kærkommen ret. Denne græskarsuppe får et lille præg af det asiatiske køkken med hurtigtstegt med æble, soya, sesam og peanuts.

3-4 Pers

Græskarsuppe:

Sesamkål:

  1. Del dit græskar og fjern kernen og skræl.
  2. Skær græskarkødet i grove tern.
  3. Pil og hak og hvidløg.
  4. Riv og skær i fin skiver.
  5. Skræl og skær den søde kartoffel i grove tern.
  6. Kom i en gryde og varm den op.
  7. Kom løg, hvidløg, og rød karry pasta  og i gryden, og svits det et par minutter.
  8. Kom græskar og kartoffeltern i gryden og rør lidt rundt.
  9. Tilsæt bouillon og lad retten kog ved svag varme i 20 min. til kartofler og græskar er mørt.
  10. Tag gryden af varmen og blend suppen med en stavblender.
  11. Sæt gryden tilbage på blusset og tilsæt nu fløden og sukker.
  12. Lad suppen smire et par min.
  13. Smag suppen til med salt og saft.
  14. Lad stå på komfuret, men sluk for blusset mens du tilbereder din sesamkål.
  15. Snit fint og skær æblet i tynde skiver.
  16. Varm olivenolien på en pande og kom kålen på.
  17. Svits kålen kort på den varme pande.
  18. Tilsæt og æbler og vend det rundt.
  19. Tag panden af varmen og kom nu sesamfrø over.
  20. Servér suppen i en skål med sesamkål og peanuts på toppen.

Spicy græskarsuppe med sesamkål

[envira-gallery id=”588″]

Velbekomme

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.