En spidskålssalat med bid og god tyggeværdi. Her får dine smagsløg og kæbemuskler lov til at arbejde lidt. 
| |

Spicy spidskålssalat

Spicy med bid og god tyggeværdi. Her får dine smagsløg og kæbemuskler lov til at arbejde lidt.

min Spicy  er asiatisk inspireret og går godt til lyst køb som svin eller kylling.

3-4 pers

Fremgangsmåde:

  1. Kog i en elkedel og hæld det over det frosne edamamebønner. Lad bønnerne tø op i det varmevand. Skift evt vandet ud med nyt varmt vand.
  2. Imens bønner tør op, snitter du fint.
  3. Skræl og riv gulerødderne. Kom og op i en skål.
  4. Hæld vandet fra bønnerne og kom dem op i den snittede spidskål.
  5. Rør nu dressingen sammen af olivenolie, og pasta. Smag til og kom evt mere honning i, hvis du synes dressingen er for stærk.
  6. Kom dressingen ud over salaten og server den med saltmandler som pynt på toppen.
    Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.