Spicy spidskålssalat
Spicy spidskålssalat med bid og god tyggeværdi. Her får dine smagsløg og kæbemuskler lov til at arbejde lidt.
min Spicy spidskålssalat er asiatisk inspireret og går godt til lyst køb som svin eller kylling.
3-4 pers
- Et spidskål
- 3-4 mellemstore gulerødder
- 3 dl edamame bønner
- 1 tsk rød karry pasta
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk flydende honning
- 1 håndfuld salt mandler
Fremgangsmåde:
- Kog vand i en elkedel og hæld det over det frosne edamamebønner. Lad bønnerne tø op i det varmevand. Skift evt vandet ud med nyt varmt vand.
- Imens bønner tør op, snitter du spidskål fint.
- Skræl og riv gulerødderne. Kom spidskål og gulerødder op i en skål.
- Hæld vandet fra bønnerne og kom dem op i den snittede spidskål.
- Rør nu dressingen sammen af olivenolie, honning og karry pasta. Smag til og kom evt mere honning i, hvis du synes dressingen er for stærk.
- Kom dressingen ud over salaten og server den med saltmandler som pynt på toppen.
- Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.