Grønkålsalat med granatæble og saltemandler, går godt til de fleste typer kød, og her er det også kun fantasien der sætter grænser. Grønkål er groft i dens struktur hvilket gør, at en salat af grønkål mætter godt og har en høj tyggeværdi.
| |

Sprød grønkålsalat med granatæble og saltemandler

er super lækkert at bruge i salat. Det giver en god fylde, og ser godt ud på tallerken. Her kommer mit bud på en grønkålsalat med og saltemandler.

Grønkålsalat med og saltemandler, går godt til de fleste typer kød, og her er det også kun fantasien der sætter grænser. er groft i dens struktur hvilket gør, at en salat af grønkål mætter godt og har en høj tyggeværdi.

3-4 Pers

Dressing:

  1. Kom den snittet i en skål.
  2. Skær æbler i fine tern, og kom dem i skålen.
  3. Orden granatæblet og kom kernerne på i skålen. – Der er mange måder at ordne et på, og man kan også købe kernerne i ordnet stand. Jeg køber helst et granatæble og ordner det selv. Jeg skær top og bund af, og ridser med en skarp kniv ned langs siden på granatæbler. Man kan se at granatæblet er delt op i små “lommer” med kerner, og du skal ridse imellem hver “lomme”. Fyld da en skål med vand, og træk granatæblet fra hinanden nede i vandet. På den måde falder kernerne ned på bunden af skålen, og du kan let nulre resten af kernerne fri, uden at hele køkkenet er indsmurt i granatæble saft. Held vandet fra og sorter nu det hvide skral fra.
  4. Hak groft og kom dem i skålen.
  5. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. at smage dressingen til, måske mangler den lidt mere sødme. Er dressingen for tyk i konsistensen kan du tilsætte mere olie.
  6. Fordel dressingen ud over salaten og vend det hele godt rundt.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.