Svigermors marineret svinemørbrad er en smagsfuldt nydelse, og lige så englene synger.
|

Svigermors marineret svinemørbrad

Svigermors marineret er en smagsfuldt nydelse, og lige så englene synger.

Svinemørbraden kan marinerer i alt fra 30 min – 2 dage, men jo længere jo bedre. Så væbne dig med tålmodighed – og hør engelen synge når maden er klar

3-4 pers

  1. Kom alle ingredienserne i en luft tæt pose – Jeg bruger “lynlås” poser. – og hov.. nu tænker du sikkert ” har hun ikke glemt at afpudse svinemørbraden?” men nej, det har jeg ikke. Jeg synes det er unødvendigt og spild af tid.
  2. Luk posen og vend det hele godt rundt.
  3. Læg posen med kødet i køleskabet i op til 2 dage.
  4. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  5. Kom købet og den overskydende marinade i et ildfast fad.
  6. Kom kødet i ovnen i 30 min – og lad den herefter trække 10 min.

Jeg serverer mørbraden til Fantastiske og Fræk rosenkål, begge opskrifter jeg du finde her:

Fantastiske feta kartofler
Fræk Rosenkål

Svigermors marineret

[envira-gallery id=”636″]

Velbekomme

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.