Svigermors marineret svinemørbrad
Svigermors marineret svinemørbrad er en smagsfuldt nydelse, og lige så englene synger.
Svinemørbraden kan marinerer i alt fra 30 min – 2 dage, men jo længere jo bedre. Så væbne dig med tålmodighed – og hør engelen synge når maden er klar
3-4 pers
- 2 store svinemørbrad eller 4 små
- 3 dl soya
- 4 fed hvidløg
- 2 tsk paprika
- ½ tsk røget chili pulver
- 5 cm revet ingefær
- Peber
- Kom alle ingredienserne i en luft tæt pose – Jeg bruger “lynlås” poser. – og hov.. nu tænker du sikkert ” har hun ikke glemt at afpudse svinemørbraden?” men nej, det har jeg ikke. Jeg synes det er unødvendigt og spild af tid.
- Luk posen og vend det hele godt rundt.
- Læg posen med kødet i køleskabet i op til 2 dage.
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Kom købet og den overskydende marinade i et ildfast fad.
- Kom kødet i ovnen i 30 min – og lad den herefter trække 10 min.
Jeg serverer mørbraden til Fantastiske feta kartofler og Fræk rosenkål, begge opskrifter jeg du finde her:
Fantastiske feta kartofler
Fræk Rosenkål
Svigermors marineret svinemørbrad
[envira-gallery id=”636″]
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
One Comment