Syltede rødløg med et tvist
Syltede rødløg kan laves med og uden tvist – uanset hvad du vælger forsvinder de hurtigt, og har du først fået smag for de sur/søde løg, vil du spise dem til alt.
Jeg har her lavet to forskellige udgave af syltede rødløg, og jeg laver altid en god potion, da de forsvinder hurtigere end de kommer ned i glasset. Syltede rødløg kan bruges i salater, til en ostemad, i burgere eller tilbehør til en steg. Det er kun fantasien der sætte grænser her. Jeg har blandt andet brugt dem, som et ekstra pift til min beefsalat – som du kan finde opskriften på, lige her:
LINK TIL BEEFSALAT
2 glas
- Kom eddike, vand og sukker i en kasserolle, og varm op ved middel varme.
- Imens pilles løgene.
- Del dem på midten og skær dem i skiver.
- Kom løgene i to glas som er rengjort og skyllet.
- Riv ingefær og kom det i det ene glas, sammen med chiliflager.
- I det andet glas kværnes lidt peber.
- Når sukkeret er opløst i lagen (den behøver ikke koge) hældes havdelen i hvert glas.
- Stil nu de to glas p køl.
- Efter et par timer kan du begynde at bruge af dine syltede rødløg.
Opbevar dem i køleskabet i op til 2 uger – hvis du altså ikke når at spise dem inden
Tips: Du kan også bruge andre krydderurter i din lage, som f.eks dil, timian, kardemomme eller allehånde.
Syltede rødløg
[envira-gallery id=”570″]
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
Kan man ik lave nogle der kan holde længere? Tænker hvis man laver en stor portion
Hej Nathja – jo det kan man godt. Så skal du komme 1 tsk atamon i dine glas, lukke dem og ryste dem godt, inden du kommer rødløg og lagen i.
Atamon er et flydende konserveringsmiddel, som du kan købe i de fleste dagligvare butikker