Syltede rødløg kan laves med og uden tvist - uanset hvad du vælger forsvinder de hurtigt, og har du først fået smag for de sur/søde løg, vil du spise dem til alt.
| |

Syltede rødløg med et tvist

kan laves med og uden tvist – uanset hvad du vælger forsvinder de hurtigt, og har du først fået smag for de sur/søde løg, vil du spise dem til alt.

Jeg har her lavet to forskellige udgave af syltede rødløg, og jeg laver altid en god potion, da de forsvinder hurtigere end de kommer ned i glasset. kan bruges i salater, til en ostemad, i burgere eller til en steg. Det er kun fantasien der sætte grænser her. Jeg har blandt andet brugt dem, som et ekstra pift til min beefsalat – som du kan finde opskriften på, lige her:
LINK TIL BEEFSALAT

2 glas

  1. Kom eddike, og sukker  i en kasserolle, og varm op ved middel varme.
  2. Imens pilles løgene.
  3. Del dem på midten og skær dem i skiver.
  4. Kom løgene i to glas som er rengjort og skyllet.
  5. Riv og kom det i det ene glas, sammen med chiliflager.
  6. I det andet glas kværnes lidt peber.
  7. Når sukkeret er opløst i lagen (den behøver ikke koge) hældes havdelen i hvert glas.
  8. Stil nu de to glas p køl.
  9. Efter et par timer kan du begynde at bruge af dine syltede rødløg.

Opbevar dem i køleskabet i op til 2 uger – hvis du altså ikke når at spise dem inden

Tips: Du kan også bruge andre krydderurter i din lage, som f.eks dil, timian, eller allehånde.

[envira-gallery id=”570″]

Velbekomme

Andre opskrifter

2 Comments

    1. Hej Nathja – jo det kan man godt. Så skal du komme 1 tsk atamon i dine glas, lukke dem og ryste dem godt, inden du kommer rødløg og lagen i.
      Atamon er et flydende konserveringsmiddel, som du kan købe i de fleste dagligvare butikker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.