Taco paneret kyllingfilet
Taco paneret kyllingefilet er en rigtig god måde at gøre kedelig kyllingefilet mere spændende, uden at du skal foretage dig det helt vilde. Det er nemt at lave, og ganske børnevenlig kost.
Jeg serverer rosenkål og bulgur salat til. Begge opskrifter kan du finde her på siden. Faktisk kan du trykke dig direkte videre til dem, via disse links.
4 pers
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Kom kyllingfilerne op i en skål.
- Pisk æg, salt og peber sammen og hæld det ud over kyllingen.
- Vend det hele godt rundt.
- Knus taco skaller eller nachos chips i en pose. Der må godt være lidt forskel i størrelsen, men det skal ikke være pulver.
- Kom de knuste tacos i en skål og paner nu kyllingen ved at vende kødet i de knuste skalle, et stykke ad gangen.
- Læg kyllingefileterne på en bradepande med bagepapir.
- Kom kødet i ovnen i 10-11 min.
Tips: du kan også bruge cornflakes istedet for taco skaller.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.