Taco paneret kyllingefilet er en rigtig god måde at gøre kedelig kyllingefilet mere spændende, uden at du skal foretage dig det helt vilde. Det er nemt at lave, og ganske børnevenlig kost.
|

Taco paneret kyllingfilet

paneret kyllingefilet er en rigtig god måde at gøre kedelig kyllingefilet mere spændende, uden at du skal foretage dig det helt vilde. Det er nemt at lave, og ganske børnevenlig kost.

Jeg serverer og salat til. Begge opskrifter kan du finde her på siden. Faktisk kan du trykke dig direkte videre til dem, via disse links.

4 pers

  • 2 pakker kyllingfilet 
  • 2
  • 1 pakke skaller eller nachos chips
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom kyllingfilerne op i en skål.
  3. Pisk æg, og sammen og hæld det ud over kyllingen.
  4. Vend det hele godt rundt.
  5. Knus skaller eller nachos chips i en pose. Der må godt være lidt forskel i størrelsen, men det skal ikke være pulver.
  6. Kom de knuste tacos i en skål og paner nu kyllingen ved at vende kødet i de knuste skalle, et stykke ad gangen.
  7. Læg kyllingefileterne på en bradepande med bagepapir.
  8. Kom kødet i ovnen i 10-11 min.

Tips: du kan også bruge cornflakes istedet for skaller.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.