Wok er en taknemmelig ret, du kan komme præcis de grønsager og kød i som du kan lide, og bruge de mængder du finder passende. Her er mit bud:

Taknemmelig wok med kylling og rød karry

Wok er en taknemmelig ret, du kan komme præcis de grønsager og kød i som du kan lide, og bruge de mængder du finder passende. Her er mit bud:

4 pers

• 500-700g eller filet
• Et glas rød
• 3 store
• En stor rød
• En
• ½
• Et bundt
• En pose
• En dåse
• En dåse
• 2 blokke
• Tilbehør: mangochutney og peanuts

1. skæres i mundrette stykker, og kommes i en skål sammen med et glas rød pasta. Lad kødet marinere mens du snitter grønsager.
2. Snit 3 store gulerødder, en peberfrugt, en courgette, halv rød chili, et bundt forårsløg, og en pose sukkerærter.
3. Steg kødet i lidt olie og kom derefter alle grønsagerne op i gryden. Svits grønsagerne 5 min og tilsæt herefter en dåse kokosmælk. Lad det hele simre ca. 10 min.
4. Imens wok’en simre hældes en kedel kogende vand ud over 2 blokken i en skål. Kom lidt i vandet og lad nudlerne trække til de er færdige.
5. Når wok’en har simret i 10 min tilsættes nudlerne og en dåse i stykker (uden væske) lad wok’en simre yderligere 2 min og servér med mangochutney og peanuts.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.