Trøffel-pastasauce så lækker at du glemmer kødet
Denne trøffel-pastasauce smager af så meget, at du ikke har behov for kød til din pasta, og nej, det er ikke et helse flip hvor vi nu ikke skal spise kød mere, men blot en virkelig smagfuld pastasovs
2-3 pers.
- Et løg
- 2-3 fed hvidløg
- 3 spsk olivenolie
- 2 dåser hakket tomater
- 1 spsk engelsk sauce
- 1 tsk tørret oregano eller en håndfuld frisk
- 2 tsk tørret basilikum eller en håndfuld frisk
- ½ tsk chiliflager, gerne røget
- 1 tsk sukker
- 1-2 tsk salt
- ½ tsk peber
- 1 spsk hvid trøffelolie
- Varm olien op i en kasserolle, og kom løg og hvidløg i gryden når olien er varm. Svits dem et par min.
- Kom de hakket tomater i og rør godt rundt.
- Tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen simre ved svag varme mens du koger din friske pasta som anvist på posen.
- Smag saucen til. Kom evt. lidt hvidløgspulver og ekstra trøffelolie i, hvis du ønsker en mere kraftig smag af trøffel.
Servér trøffel-pastasaucen til din fortrukne pasta med rigelige mængder friskrevet parmesan.
Velbekomme