Trøffel-pastasauce så lækker at du glemmer kødet

Denne trøffel-pastasauce smager af så meget, at du ikke har behov for kød til din pasta, og nej, det er ikke et helse flip hvor vi nu ikke skal spise kød mere, men blot en virkelig smagfuld pastasovs

2-3 pers.

  1. Varm olien op i en kasserolle, og kom og i gryden når olien er varm. Svits dem et par min.
  2. Kom de hakket i og rør godt rundt.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen simre ved svag varme mens du koger din friske som anvist på posen.
  4. Smag saucen til. Kom evt. lidt og ekstra trøffelolie i, hvis du ønsker en mere kraftig smag af trøffel.

Servér trøffel-pastasaucen til din fortrukne med rigelige mængder friskrevet parmesan.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.