Vandmelonsalat med rødløg og feta
Sol og sommer er lige rundt om hjørnet – her passer vandmelonsalat med rødløg og feta perfekt
Ikke nok med at vandmelonsalat er kønt at kigge på, så smager den også helt fantastisk. Den har længe været et sommerhit til grillaftner og hygge på terassen.
Kombinationen af vandmelon, persille, rødløg og feta lyder måske sært, men ikke desto mindre smager denne skønne sommersalat helt fantastisk.
Vandmelonsalat skal helst laves lige inden servering, så væden fra melonen ikke når at trænge ud. Skulle der være en rest tilbage, kan den godt gennem til dagen efter, men så vil jeg anbefale at hælde væden fra, da den eller er meget våd.
Dressing:
- 2 tsk dijon sennep
- 2 tsk akacie honning
- 4 spsk olivenolie
- 1 tsk æbleeddike
- Salt
Fremgangsmåde:
- Skær melonen i mundrette stykker og kom dem op i en skål.
- Pil løg, halver dem og skær dem i tynde skiver. Kom dem op i skålen.
- Skær puk osten i passende stykker og kom også dem i skålen.
- Skyl persillen og hak det groft. Kom det i skålen, men gem lidt til at pynte med.
- Rør nu alle ingredienserne til dressingen godt sammen. Smag på den og juster smagen efter behov.
- Kom dressingen over salaten og vend det hele forsigtigt rundt.
- Pynt med persille og server straks.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
One Comment