Bacon svøbt svinemørbrad med pesto og ost
Pimp din svinemørbrad med bacon, pesto og ost
Jeg har altid syntes at svinemørbrad er lidt småkedeligt, så når det serveres her hjemme, er det sjældent som mørbradbøffer eller i mørbradgryde, men denne omsvøbte udgave med pesto og ost.
Retten er også perfekt som gæstemad, da du kan forberede kødet, inden gæsterne kommet, og nøjes med at sætte den i ovnen ca. 30 min inden servering.
4-5 pers
- 2 svinemørbrad
- 1 glas rød pesto
- 250 g revet ost f.eks mozzorella
- 3 pakker bacon i skiver
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Pus mørbraden for sener og fedt klumper, men behold bare bi-mørbraden på.
- Skær en flænge på langs, ned gennem hver mørbrad, uden at skære helt igennem.
- Fyld flængen med pesto og derefter lidt revet ost på toppen.
- Vikkel hver mørbrad ind i bacon, så den er helt dækket.
- Kom de bacon svøbte svinemørbrad i et ildfast fad.
- Steg dem i ovnen i 30-35 min.
- Skær mørbraden i 2-3 cm tykke skiver og server dem straks.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.