Pimp din svinemørbrad med bacon, pesto og ostJeg har altid syntes at svinemørbrad er lidt småkedeligt, så når det serveres her hjemme
| | |

Bacon svøbt svinemørbrad med pesto og ost

Pimp din med bacon, og

Jeg har altid syntes at er lidt småkedeligt, så når det serveres her hjemme, er det sjældent som mørbradbøffer eller i mørbradgryde, men denne omsvøbte udgave med og ost.

Retten er også perfekt som gæstemad, da du kan forberede kødet, inden gæsterne kommet, og nøjes med at sætte den i ovnen ca.  30 min inden servering.

4-5 pers

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Pus mørbraden for sener og fedt klumper, men behold bare bi-mørbraden på.
  3. Skær en flænge på langs, ned gennem hver mørbrad, uden at skære helt igennem.
  4. Fyld flængen med og derefter lidt revet på toppen.
  5. Vikkel hver mørbrad ind i bacon, så den er helt dækket.
  6. Kom de svøbte i et ildfast fad.
  7. Steg dem i ovnen i 30-35 min.
  8. Skær mørbraden i 2-3 cm tykke skiver og server dem straks.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.