Bananpandekager
Bananpandekager er en god måde at starte weekenden på.
Har du et par bananer som synger på sidste vers, så brug dem til bananpandekager og glæd familien med en lækker morgen tallerken.
For at bananpandekagerne skal mætte godt, nu hvor jeg oftes lavet dem til morgenmad, kommer jeg havregryn i, og kun en lille smule hvedemel.
Er du typen som træner meget, og ønsker godt med protein i din mad, kan du komme lidt protein pulver med vaniljesmag i, istedet for mel.
Jeg serverer bananpandekagerne med frisk frugt og lidt syltetøj på toppen. Har du Zero topping, ville det gå rigtig godt til her. Jeg laver dejen i min smoothie blender, da den også er nem at hælde af, men skal jeg lave lidt større portioner må blenderen frem.
Jeg laver pandekagerne på min blinis pande, man har du ikke sådan en, kan du blot bruge en almindelig pande, og lave 3 små pandekager på en gang.
Jeg beregner ca. 4-5 små pandekager pr. pers.
8-10 stk.
- 2 modne bananer
- 1 dl havregryn
- 1/2 dl hvedemel
- 3 æg
- Lidt salt
- Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
- Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.
- Kom olie på panden, og varm den op på middel varme.
- Kom dej på panden og bag pandekagerne gyldne. Vær forsigtig de tager hurtig farve.
- Server dem straks.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.