Mangler du lige det sidste til dit tapasbord - så lav dadler med bacon.
| | |

Dadler med bacon

Mangler du lige det sidste til dit tapasbord – så lav med bacon.

Jamen, jeg kan ikke lig dadler – tænker du nok… Nej, det kan jeg faktisk heller ikke, med mindre der kommer rundt om. Her kommer mit take på med bacon.

De små hapser af søde og er syndigt godt, og passer helt perfekt til dit tapasbord eller bare som en ligge ekstra haps til aftensmaden.

Jeg er pjattet med de små mundfulde, som er ganske nemme at lave, og endda kan laves klar, så de bare skal i ovnen 30 min før du byder værsgo.

20 stk.

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Fjern forsigtigt den lille sten i midten af hver dadel.
  3. Klip eller skær de 10 stykker over på midten, så du får 20 halve stykker.
  4. Rul hver dadel ind i bacon, og kom dem i et ildfast fad.
  5. Sæt fadet i ovnen i 30 min. til baconen er gylden og lækker.
  6. Server de varme med straks.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.