Dadler med bacon
Mangler du lige det sidste til dit tapasbord – så lav dadler med bacon.
Jamen, jeg kan ikke lig dadler – tænker du nok… Nej, det kan jeg faktisk heller ikke, med mindre der kommer bacon rundt om. Her kommer mit take på dadler med bacon.
De små hapser af søde dadler og salt bacon er syndigt godt, og passer helt perfekt til dit tapasbord eller bare som en ligge ekstra haps til aftensmaden.
Jeg er pjattet med de små mundfulde, som er ganske nemme at lave, og endda kan laves klar, så de bare skal i ovnen 30 min før du byder værsgo.
20 stk.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Fjern forsigtigt den lille sten i midten af hver dadel.
- Klip eller skær de 10 stykker bacon over på midten, så du får 20 halve stykker.
- Rul hver dadel ind i bacon, og kom dem i et ildfast fad.
- Sæt fadet i ovnen i 30 min. til baconen er gylden og lækker.
- Server de varme dadler med bacon straks.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.