Forførende god crumble
Forførende god crumble
Æblesæsonen åbner op for en masse lækkerier, blandt andet Æblecrumble med havregryn og kanel. En super hurtig dessert, som kan laves i forvejen, så den blot skal sættes i ovnen når dine kaffegæsten er på trapperne.
5-6 pers
Æbler:
• 5-6 æbler
• 4 spsk sukker
• Korn fra en ½ vaniljestang
• 2 spsk kanel
Crumble:
• 150g havregryn
• 100g mel
• 80g sukker
• 150g smør
• 2 spsk kanel
• Korn fra ½ vaniljestang
1. Tænd ovnen på 180 grader varmfult.
2. Æblerne skæres i tynde både og vendes i sukker, korn fra en halv vaniljestang og kanel.
3. Kom æblerne i et smurt fad, og sættes til side mens crumblen laves.
4. Havregryn, mel, sukker, smør, kanel, korn fra en halv vaniljestang blandes sammen med fingrene, til det har en ensartet masse. Det gør ikke noget at der er forskellige størrelser klumper.
5. Drys din crumble over æblerne uden at trykke det ned over dem.
6. Sæt fadet i en forvarmet oven på 180 grader i ca. 50 min.
Servér gerne vaniljeis
Velbekomme