| | |

Edamame creme

Edamame creme – en gang imellem opfinder man noget nyt, i mangel af noget andet

Det var tilfældet med denne edamame creme. Jeg skulle faktisk havde lavet ærtepure, men havde glemt at købe ærter. Heldigvis havde jeg en pose bønner i fryseren, og så måtte jeg jo improvisere.

Resultatet af den næsten nøddeagtige var et hit, og nu bruger jeg den ofte som erstatning for sauce, eller som dyp til grøntsager og kartofler.

  1. Kom de frosne i kogende vand, og kog dem 5-7 min.
  2. Hæld vandet fra og kom bønnerne op i en blender/foodprocesser.
  3. Kom smør, fraiche og i og kør den glat.
  4. Er cremen for tyk, kan du tilsætte mere fraiche.
  5. Smag til med salt.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *